Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
05. 07. 2021

Resnična pravljica o Primožu Rogliču

Izšla je nova resnična pravljica Primož in Bajk. Po pravljicah svetovnih športnih zvezd Tine Maze, Gorana Dragića in Anžeta Kopitarja boste spoznali tudi Neverjetno dirko – dirko kolesarskega šampiona Primoža Rogliča.

V novem šolskem letu jo lahko uvrstite na seznam knjig za Bralno značko. Učenci bodo uživali v napeti zgodbi vztrajnega junaka, ki se po vsakem padcu hitro pobere in nadaljuje svojo začrtano pot.

nakup

23. 06. 2021

Vesele počitnice!

Spoštovani starši, otroci in učitelji!

Za nami je eno šolsko leto polno izzivov. Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v prihodnjem šolskem letu. Vse dobro vam želi ekipa promocij DZS.

08. 06. 2021

Naročite si letni dostop do vsebin na spletu

Vse učitelje, ki boste v šolskem letu 2021/22 z učenci v 4. ali 5. razredu uporabljali gradiva založbe DZS, vabimo, da si naročite brezplačni letni dostop do interaktivnih vsebin na portalu www.evedez.si ali www.nasezgodbe.si. Portala sta med sabo povezana, zato ni potrebna registracija na obeh.

oddaj zahtevo za dostop