Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
21. 12. 2022

Hvala za vse čarobne trenutke

Iskrena hvala za vse čarobne trenutke, ki ste jih delili z nami v preteklem letu. Prihaja novo leto, priložnost za nove odločitve, nove ideje, nove uspehe in novo srečo. Naj bodo vaše ideje ustvarjalne in sreča brezmejna.
Želimo vam prijetne praznike in srečno 2023! 

15. 12. 2022

Nagradni natečaj Naše zgodbe za lepši svet

Prisrčno vabljeni k sodelovanju na nagradnem natečaju, ki smo ga za vas pripravili v Izobraževalnem založništvu DZS v sodelovanju s podjetjem Borzen. Namen natečaja je spodbuditi učence 4. in 5. razreda k razmisleku o tem, od kje pride energija in kako jo pri vsakdanjih opravilih porabljamo. 

Sodelujete lahko tako, da pripravite plakate, v tiskani ali elektronski obliki, na temo odgovornega ravnanja z energijo. Natečaj bo potekal do 27.1.2023, zato ne zamudite priložnosti in spodbudite svoje učence k skupnemu ustvarjanju lepšega sveta.

                                                                     želim izvedeti več       

05. 12. 2022

Novosti založbe DZS

Ne spreglejte številnih novosti, ki jih pripravljamo za vas in vaše učence.

Želimo, da se z gradivi dobro in v miru spoznate, zato prijazno vabljeni, da se za predstavitev oglasite na promocije@dzs.si ali 01/30 69 825.

                novosti .                                 prijava na predstavitev novosti.