Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
06. 01. 2023

Vabljeni na spletni dogodek Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami

Ste se že seznanili z obogateno spletno podporo h gradivom Naše zgodbe za 4. in 5. razred? Ali veste, kako z multimedijskimi in interaktivnimi elementi povečati digitalno pismenost učencev? 

Pridružite se nam na spletnem dogodku z naslovom Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami, ki bo potekal v torek, 17. januarja 2023, ob 17.00. Vsi udeleženci boste prejeli brezplačen vpogled v digitalno začinjena gradiva Naše zgodbe in učni list ob slovenskem kulturnem prazniku.

                                              prijava na spletni dogodek

04. 01. 2023

Ste se že prijavili na nagradni natečaj Naše zgodbe za lepši svet?

Ne pozabite se pridružiti in deliti z nami vaše zamisli za odgovorno ravnanje z energijo. Sodelujete lahko tako, da izdelate plakate v tiskani ali elektronski obliki (lahko v powerpoint ali podobnem formatu). Namen natečaja je nagovoriti učenke in učence 4. in 5. razreda in jih spodbuditi k razmisleku o tem, od kje pride energija in kako jo pri vsakdanjih opravilih porabljamo.

Natečaj bo potekal do 27.1.2023, zato ne zamudite priložnosti in spodbudite svoje učence k skupnemu ustvarjanju lepšega sveta

                      želim izvedeti več                     

21. 12. 2022

Hvala za vse čarobne trenutke

Iskrena hvala za vse čarobne trenutke, ki ste jih delili z nami v preteklem letu. Prihaja novo leto, priložnost za nove odločitve, nove ideje, nove uspehe in novo srečo. Naj bodo vaše ideje ustvarjalne in sreča brezmejna.
Želimo vam prijetne praznike in srečno 2023!