Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
08. 02. 2023

Prešernov dan

Ob prihajajočem prazniku slovenske kulture smo za vaše učence pripravili zanimiv učni list, s katerim lahko skupaj obudite spomin na našega največjega pesnika Franceta Prešerna.

                                               prenesite si učni list.

26. 01. 2023

Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami

Komplete Naše zgodbe odlikujejo bogate vsebine, popolna podpora za učitelje, obogateni listalniki gradiv ter obsežne multimedijske in interaktivne vsebine. Z njimi boste popestrili pouk, učenci pa bodo postopoma in varno razvijali digitalne veščine. 

Več o tem si oglejte v posnetku spletnega dogodka z naslovom Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami.

                                               oglejte si posnetek.

06. 01. 2023

Vabljeni na spletni dogodek Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami

Ste se že seznanili z obogateno spletno podporo h gradivom Naše zgodbe za 4. in 5. razred? Ali veste, kako z multimedijskimi in interaktivnimi elementi povečati digitalno pismenost učencev? 

Pridružite se nam na spletnem dogodku z naslovom Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami, ki bo potekal v torek, 17. januarja 2023, ob 17.00. Vsi udeleženci boste prejeli brezplačen vpogled v digitalno začinjena gradiva Naše zgodbe in učni list ob slovenskem kulturnem prazniku.

                                              prijava na spletni dogodek