Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Naše zgodbe, matematika

Si želite, da bi otroci prepoznali in uporabljali matematiko tudi izven šolskih zidov? Gradivo Naše zgodbe je didaktično sodobno in razgibano, saj z uvodnimi vsakdanjimi zgodbami razkriva, da se matematika skriva povsod. Zgodbe bodo pritegnile otroka k razmišljanju in ga spodbudile k reševanju zank in neznank, pa tudi k utrjevanju in ponavljanju snovi.

Nov koncept samostojnega delovnega zvezka za matematiko v 2. triletju založbe DZS je najsodobnejše gradivo, ki vas bo zagotovo prepričalo, saj vsebuje:

  • problemske situacije iz vsakdanjega življenja,
  • natančen prikaz postopkov reševanja,
  • širok nabor nalog vseh taksonomskih ravni,
  • dodatna gradiva za diferenciacijo pouka,
  • preverjanje znanja na koncu vsakega poglavja.

 

Si želite izvedeti več o DZS-jevih gradivih za 4. in 5. razred?
Ne oklevajte in prijavite svoj aktiv na individualno predstavitev na Zoom-u.
Lahko se dogovorimo tudi za predstavitev na vaši šoli.

prijava na predstavitev

Prelistajte gradivo!

kartaip__image

Samostojni delovni zvezek 4

Ogled vzorčnih strani
kartaip__image

Samostojni delovni zvezek 5

Ogled vzorčnih strani

Tiskana gradiva so dosegljiva na portalu www.nasezgodbe.si, in sicer v obogateni obliki z rešitvami, video in zvočnimi posnetki, i-nalogami in dodatnimi vsebinami. Z naprednejšo obliko listalnikov bo pouk v šoli ali na daljavo precej bolj enostaven, saj so na enem mestu zbrani vsi elementi posameznega gradiva. 

DODATNA PODPORA

VIDEORAZLAGE

Na vprašanje, katere vsebine ste v času šolanja na daljavo najbolj pogrešali, ste največkrat izpostavili razlage obravnavane učne teme v video obliki, ki bi nadomestile vašo razlago.

Za vas in vaše učence smo v sklopu gradiv za 2. triletje Naše zgodbe pripravili 40 video razlag kot podporo za pouk matematike v 4. razredu in 16 video razlag za 5. razred.

Nekaj posnetkov si lahko ogledate še TUKAJ.

DODATNE VAJE ZA VIŠJO RAVEN

Pred vami je zbirka dodatnih vaj za višjo raven za 4. razred, ki skupaj z rešitvami obsega neverjetnih 220 strani. Zbirka je na voljo v e-obliki vsem učiteljem, ki poučujejo po gradivih za matematiko založbe DZS. Na portalu eVedež jo najdete pod rubriko GRADIVA ZA TISKANJE.

Prepričani smo, da vam bo zbirka dodatnih vaj omogočila kvalitetno diferenciacijo pouka, saj nam učitelji pogosto sporočate, da imate največ težav pri iskanju nalog višjih taksomomskih ravni.


NAŠE ZGODBE

Samostojni delovni zvezek Matematika - Naše zgodbe je del kompleta Naše zgodbe 4 in 5, katerih rdeča nit so uvodne motivacijske zgodbe naših štirih junakov. To so zgodbe vsakdana, ki bodo v učencih zbudile pozornost, povezale njihove izkušnje z učno snovjo in najpomembneje: spodbujale celovito pridobivanje znanja, veščin in spretnosti.

Komplet Naše zgodbe sestavljajo še gradiva za slovenščino, družbo ter naravoslovje in tehniko. Na voljo so posamično ali v obliki več različnih paketov.

prelistajte katalog

prijava na predstavitev