Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
20. 12. 2021

Naše zgodbe, SLOVENŠČINA

Iščete gradivo za pouk slovenščine z daljšimi in aktualnejšimi neumetnostnimi besedili ter številnimi raznolikimi nalogami? Gradivo Naše zgodbe. Slovenščina je didaktično sodobno in razgibano, saj ponuja vse, kar si želite za svoje učence: dovolj zahtevne vsebine za usvajanje višjih učnih ciljev in doseganje boljših rezultatih na nacionalnih preverjanjih znanja. 

več o slovenščini Naše zgodbe

13. 12. 2021

Opis osebe (4. razred, SLO)

V kratkem boste s četrtošolci obravnavali OPIS OSEBE, zato smo v prilogi pripravili igriv izziv: vizitke s podatki o Mili, Juliji, Brinu in Svitu, ki nastopajo v Naših zgodbah. Vizitke spremlja miselni vzorec za opis osebe, v katerega šolarji vpišejo podatke izbranega junaka ter jih dopolnijo še z drugimi njegovimi značilnostmi.

kliknite za prenos osebnih vizitk

16. 11. 2021

Naše zgodbe, MATEMATIKA

Si želite, da bi otroci prepoznali in uporabljali matematiko tudi izven šolskih zidov? Gradivo Naše zgodbe je didaktično sodobno in razgibano, saj z uvodnimi vsakdanjimi zgodbami razkriva, da se matematika skriva povsod. Zgodbe bodo pritegnile otroka k razmišljanju in ga spodbudile k reševanju zank in neznank, pa tudi k utrjevanju in ponavljanju snovi.

več o matematiki Naše zgodbe