Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
06. 07. 2020

Utrinki predstavitev

Kljub obilici dodatnega dela v letošnjem šolskem letu, ste si mnogi učitelji vzeli čas za nas in pregledali nova gradiva za 4. razred - Naše zgodbe. Opremili ste nas s krasnimi odzivi in nam dali krila, da z njimi še bolj ponosno vstopamo v novo šolsko leto. Prepričala vas je kvaliteta in strokovnost gradiv, na kar v založbi DZS stavimo največ.

Pohvalili ste svežino in sodobnost gradiv, izvirne zgodbe iz otrokovega vsakdanjika, širok nabor nalog različnih taksonomskih stopenj ter izjemno preproste razlage, pisane na kožo učencem.

Tu je nekaj utrinkov naših poletnih predstavitev po Sloveniji.


       

      

      

01. 04. 2020

Oglejte si video predstavitev

Oglejte si predstavitev Naših zgodb v video obliki, ki ga je pripravila uredniška ekipa založbe DZS. Vabljeni k ogledu.

 

26. 03. 2020

Delovni zvezki so izšli!

Ta teden so iz tiskarne prispeli težko pričakovani novi samostojni delovni zvezki založbe DZS za 4. razred - NAŠE ZGODBE! Za vas, dragi učitelji, smo jih strnili v kratek vzorčen delovni zvezek, kjer se vam predstavljajo z vsemi svojimi odlikami.

V vzorčnem delovnem zvezku boste našli:

  • ključne odlike novih samostojnih delovnih zvezkov NAŠE ZGODBE 4,
  • vzorčna poglavja novih gradiv na štirih straneh za vsak predmet: matematiko, slovenščino, naravoslovje in tehniko ter družbo,
  • cene posameznih gradiv in kompletov,
  • ponudbo obstoječih učbenikov in beril za 4. in 5. razred.

Na šole smo tik pred zaprtjem poslali tiskane izvode vzorčnega delovnega zvezka. Ste ga morda spregledali? Prelistajte ga v e-obliki na tej povezavi.