Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
11. 01. 2021

Posebna ponudba

Za vse šole, ki imate v šolskem letu 2021/22 možnost ali željo po menjavi beril ali učbenikov za družbo v 4. in 5. razredu, smo pripravili  posebno ponudbo. Naročite si lahko brezplačni izvod odličnih beril V ozvezdju besed 4 in 5 ali učbenikov Naša družba 4 in 5.

Več o berilih lahko izveste tukaj.

Več o učbenikih za družbo lahko izveste tukaj.

23. 12. 2020

Srečno in uspešno 2021!

Iskrena hvala za zaupanje in trenutke, ki ste jih delili z nami v letu mnogih izzivov. Želimo vam čarobne praznike in srečno 2021!

Izobraževalno založništvo DZS

30. 11. 2020

Posnetek jesenskega webinarja

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na webinarju Od vsakdanje izkušnje do znanja. V spletnem predavanju so avtorji in uredniki predstavili, kako z uvodnimi zgodbami iz gradiv Naše zgodbe za 4. in 5. razred zbuditi pozornost svojih učencev, povezati vsakdanjo izkušnjo učenca z učno snovjo ter najpomembneje, spodbujati celovito pridobivanje znanja.

V središču predstavitve so bila gradiva za matematiko ter naravoslovje in tehniko

Za vse, ki se nam niste utegnili pridružiti, objavljamo posnetek predavanja, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.