Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
06. 04. 2021

Naše zgodbe 5

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na spletni predstavitvi novih gradiv za 5. razred Naše zgodbe 5, na kateri so nam uredniki predstavili koncept samostojnih delovnih zvezkov.

Če gradiv za 2. triletje še ne poznate in ste zamudili naše srečanje, vas vabimo, da se prek spodnjega gumba prijavite na kratko individualno predstavitev in si zagotovite svoj izvod gradiva.

posnetek seminarja     prijava na predstavitev

02. 04. 2021

DZS-jeva odlična matematika

S ponosom vam predstavljamo odličen niz gradiv za matematiko 1–9 založbe DZS. 
Z njimi na zanesljivo pot do trdnega znanja!

Spoznajte gradiva za matematiko založbe DZS video obliki.

Za učitelje so poleg odličnih tiskanih gradiv na voljo tudi letne in urne priprave, bogate dnevne priprave vaje za višji nivo, obogateni listalniki z rešitvami ter videorazlagami. Več si lahko preberete tukaj.

15. 02. 2021

Posnetek zimskega spletnega seminarja

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na spletnem seminarju Znanje, od rutine k ustvarjalnosti. V središču predstavitve so bili novi samostojni delovni zvezki za slovenščino in družbo - Naše zgodbe 4

Za vse, ki se nam niste utegnili pridružiti, objavljamo posnetek predavanja, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.