Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
16. 02. 2023

Odganjamo zimo in pozdravljamo nov učbenik

Z veseljem vas obveščamo, da pripravljamo nov učbenik za družbo za 4. razred!


V novem učbeniku junaki Naših zgodb Julija, Mila, Svit in Brin skupaj s telefončkom Ipsilonom spoznavajo temeljne družbene vsebine za 4. razred.
Družba spada med predmete, ki so lahko težje predstavljivi, zato smo se potrudili, da so razlage kratke, preproste in jasne ter vezane na učenčev vsakdan. S problemskim pristopom učenec tako učno snov lažje razume in si jo bolje zapomni. K temu pripomorejo tudi premišljeno dodane video vsebine, ki so primerne starosti učencev 4. razreda.

                                               prelistajte vzorčne strani.

08. 02. 2023

Prešernov dan

Ob prihajajočem prazniku slovenske kulture smo za vaše učence pripravili zanimiv učni list, s katerim lahko skupaj obudite spomin na našega največjega pesnika Franceta Prešerna.

                                               prenesite si učni list.

26. 01. 2023

Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami

Komplete Naše zgodbe odlikujejo bogate vsebine, popolna podpora za učitelje, obogateni listalniki gradiv ter obsežne multimedijske in interaktivne vsebine. Z njimi boste popestrili pouk, učenci pa bodo postopoma in varno razvijali digitalne veščine. 

Več o tem si oglejte v posnetku spletnega dogodka z naslovom Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami.

                                               oglejte si posnetek.