Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
18. 10. 2022

Oglejte si okoljske risanke Lepši svet v Naših zgodbah

V sodelovanju s podjetjem Borzen smo gradiva Naše zgodbe obogatili z okoljskimi risankami Lepši svet. Oglejte si jih v samostojnem delovnem zvezku naravoslovje in tehnika za 4. razred in naj vas popeljejo v svet učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

Učenci bodo preko razburljivih in zanimivih dogodivščin glavnih junakov spoznavali kaj lahko naredijo sami vsak dan, da bodo pri porabi kar najbolj učinkoviti in tako prispevali k odgovorni rabi in s tem k lepšemu svetu.                                         

                                                                     oglejte si risanke       

05. 10. 2022

Dragi učitelji, čestitamo!

»Povprečen učitelj pove.

Dober učitelj pojasni.

Odličen učitelj pokaže.

Velik učitelj navdihuje.«

William Arthur Ward

06. 09. 2022

Okoljske risanke Lepši svet bogatijo gradiva Naše zgodbe!

Z veseljem vas obveščamo, da so z letošnjim šolskim letom v gradiva Naše zgodbe vključene okoljske risanke Lepši svet družbeno odgovornega podjetja Borzen. Učence bodo popeljale v svet učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije ter jih spodbudile, da aktivno prispevajo k preobrazbi v bolj trajnostno družbo

                                                                       oglejte si risanke